Spelregels

Deze spelregels zijn geldig voor iedereen die wil gaan registreren of reeds deelnemer is. De spelregels zijn opgesteld door de community deelnemers en kunnen alleen door de moderators worden gewijzigd.

 

Nieuwe deelnemers

Om deel te kunnen nemen aan de community dien je aan één van de volgende voorwaarden te voldoen:

 

1. Je bent werkzaam bij een Nederlandse ISP en hebt één van de volgende taken binnen je functie:

A. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van abusemeldingen.

B. Je bent als beheerder verantwoordelijk voor de beveiliging op de netwerk infrastructuur, hard- en/of software.

C. Je bent als security officer verantwoordelijk voor het beveiligingsbeleid.

 

2. Je bent als beheerder werkzaam bij een toeleverancier van beveiligingsoplossingen op hard- en software gebied voor Nederlandse ISP’s waarvan tenminste 1 klant deelnemer is in de Community. Je bent door het lid voorgedragen voor deelname.

 

Vertrouwelijkheid

Alle aan de leden beschikbaargestelde informatie, in welke vorm of via welk platform dan ook gepubliceerd is, dient vertrouwelijk te worden behandeld. De informatie mag niet zonder nadrukkelijke toestemming van de persoon/auteur worden gedeeld met niet-leden (derden).

 

Commercieel vs non-commercieel

Het is niet toegestaan om verkregen informatie dan wel data, de website, de mailinglijst, het IRC kanaal of de beschikbare contact- en/of persoonsgegevens te gebruiken voor commerciele doeleinden.

 

Houding en gedrag

De community heeft een informeel karakter. Iedereen is open en gaat respectvol met elkaar om. Het staat een ieder vrij zijn/haar mening te uiten zonder beledigend te zijn naar andere deelnemers.

 

Persoonlijke gegevens

De ingevoerde gegevens bij de registratie zijn alleen toegankelijk voor deelnemers. De informatie zal niet worden gedeeld of worden verkocht aan derden.